Sammen kan vi styrke trafikkulturen

Hos Rådet for Sikker Trafik har vi brug for stærke samarbejdspartnere. Vi arbejder for, at ingen skal miste livet eller blive kvæstet​ i trafikken - og din virksomhed kan være med.

Hvad kan din virksomhed gøre for trafikken?

Sammen kan vi styrke trafikkulturen: Hvad kan din virksomhed gøre for trafikken?

Verdensmålene for trafiksikkerhed er en halvering i antallet af globale dødsfald og tilskadekomster som følge af trafikulykker frem mod 2030. Den mission deler vi, og din virksomhed kan tage del.

Mental sundhed og trivsel påvirker adfærden i trafikken. Ved hjælp af forebyggelse og behandling nedsættes risikoen for alvorlige ulykker i trafikken. 

Ved at samarbejde med Rådet for Sikker Trafik kan din virksomhed gøre en stor forskel for trafikken. Partnerskaberne skal mobilisere og dele viden, ekspertise, teknologi og finansielle ressourcer for at støtte bæredygtig udvikling. Bliv vores partnere eller styrk sikkerhedskulturen blandt dine medarbejdere. 

Læs mere om verdensmålene her

 

 

Bliv partner

Sammen kan vi styrke trafikkulturen: Bliv partner

For os handler et partnerskab om at dele viden, kompetencer og ressourcer, så vi sammen kan styrke trafiksikkerheden.

Gennem et partnerskab med Rådet for Sikker Trafik skaber du mening for din virksomhed og jeres relationer. Samtidigt tager du et aktivt ansvar for at sikre, at færre mennesker mister livet og kvæstes i trafikken. Vi har mange års erfaring i at lave partnerskaber, der matcher din virksomheds værdier og strategi.

Kontakt os på erhverv@sikkertrafik.dk hvis du er interesseret i et partnerskab. 

Trafiksikkerhedskonferencen 2020

Sammen kan vi styrke trafikkulturen: Trafiksikkerhedskonferencen 2020

Igen i år inviterer Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension til Trafiksikkerhedskonference. 

Med Anne Glad som moderator sætter konferencen fokus på virksomhedernes rolle ift. trafiksikkerheden, og vi leverer den nyeste viden om erhvervsbilisternes adfærd i trafikken. 

Oplæggene fra blandt andre landstræner i herrefodbold, Kasper Hjulmand, går tæt på, hvordan man udøver sikkerhedsledelse og opbygger en sikkerhedskultur, der kan understøtte bedre adfærd i trafikken.  

Tid: Den 30. november 2020, kl. 11:30-16:00 

Sted: Forsikring og Pension, Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup 

 

Læs mere og tilmeld dig her

 

Tre sekunders uopmærksomhed

Pludselig holder lastbilen lige foran ham. Ole når kun at rive rettet til venstre, før han brager op i bagenden af lastbilen fra en fart på ca. 120 km/t.

Hele 40% af alle ulykker er relateret til erhvervskørsel. Den virkelighed vil vi ændre på. Jeres virksomhed kan gøre en stor forskel for at styrke sikkerheden og trygheden på vejene ved at skabe en stærkere sikkerhedskultur.

Skab en stærkere sikkerhedskultur

Sammen kan vi styrke trafikkulturen: Skab en stærkere sikkerhedskultur

Engagement hos ledelse og medarbejdere er selve forudsætningen for en stærk sikkerhedskultur, der resulterer i bedre adfærd i trafikken.

På vejen mod en stærkere sikkerhedskultur må ledelsen gå forrest og afsætte den nødvendige tid og ressourcer. Rammerne skaber grundlaget for sikkerheden - åbenhed og dialog udvikler de rigtige løsninger.

Din virksomhed kan skabe de optimale rammer for sikkerheden. Kontakt os på erhverv@sikkertrafik.dk og hør mere.

Find eksempler her!

Indstil din virksomhed til Sikker Trafik Erhverv-prisen

Sikker Trafik Erhverv-prisen gives til en virksomhed, der gennem ledelsesmæssige initiativer har oparbejdet en stærk sikkerhedskultur, som bidrager til trafiksikkerheden i Danmark. Formålet med prisen er at inspirere dansk erhvervsliv til at tage ansvar for trafikken på de danske og europæiske veje. Prisen uddeles på Trafiksikkerhedskonferencen den 30. november 2020.

Deadline for indstilling: 25. oktober 2020

TILMELD DIN VIRKSOMHED OG LÆS MERE HER

Kontakt os.