En oplevelse jeg aldrig glemmer

Heidi mistede sin datter: En oplevelse jeg aldrig glemmer

En søndag formiddag i 2013 bliver Heidi Saaby Nielsen ringet op af sin eks-mand. Det er det opkald, man håber, at man aldrig får – og det ændrede Heidis liv for altid.

Hendes datter, Camilla, på 17 år havde sovet i telt hos venindes mormor. Dagen efter beslutter de sig for at gå en tur langs landevejen, inden de skal køres hjem.

Her bliver de påkørt af en spritbilist med en promille på 1,8. Han er på vej hjem fra fest – dagen derpå. Bilisten bliver på stedet og giver førstehjælp. Hun bliver genoplivet af ambulancerederne da de ankommer, men Camillas nakke er knækket, og hun dør på hospitalet, inden Heidi får lov at se hende.

”Jeg tænker stadig på, om jeg kunne jeg have gjort noget anderledes. Jeg bliver ved med at bebrejde mig selv. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke savner og mangler hende. Jeg tænker tit på, hvordan hendes liv ville se ud den dag i dag. Hvordan ville hun være? Hvad ville hun lave? Ville hun have børn nu?”

Heidis historie er en del af en portrætserie med personer, der har haft spritkørsel tæt inde på livet. Har du en historie, du gerne vil dele med Stop Spritkørsel, så hører vi gerne fra dig på stopspritkoersel@sikkertrafik.dk eller her på siden.