Den Sureste Uge

Den Sureste Uge: Den Sureste Uge

Januar og februar plejer at være den koldeste tid på året, og derfor gennemfører Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring sammen med landets kommuner og Politiet kampagnen ”Den Sureste Uge” i uge 5, der skal få flere til at vise skolepatruljerne den anerkendelse, som de fortjener.

Mulighederne er mange, og initiativet er jeres
Skolepatruljerne gør et meget vigtigt stykke arbejde, når de hver morgen sørger for at hjælpe de andre elever sikkert over skolevejen. De gør det frivilligt og uanset vejret - dén indsats skal de anerkendes for i "Den Sureste Uge". 

Vi håber, at så mange som muligt vil forkæle deres lokale skolepatruljer. Hvordan er helt op til dig selv; sig tak for indsatsen, giv et anerkendende skulderklap, bag en kage, hold en paraply hvis det regner eller noget helt femte.  

Giv dem det, de fortjener - et smil er nok.

Uge 5 2022 bliver Den Sureste Uge.

Vil I også fejre jeres skolepatrulje?

I al sin enkelhed går "Den Sureste Uge" ud på at forkæle skolepatruljen som tak for deres arbejdsindsats. Det kan være alt fra varm kakao til skolekoret, der akkompagnerer skolepatruljeringen – det er helt op til jer! Herfra bakker vi op med bl.a. pressedækning og indhold på sociale medier, og vi giver gerne sparring på jeres forkælelse, hvis I ønsker det. 

Planlæg jeres fejring
Sæt jer sammen med f.eks. repræsentanter fra skolebestyrelsen, skoleledelsen, engagerede forældre eller kolleger og find på ideer til, hvordan I kan fejre skolepatruljen. Find evt. inspiration fra eksempler på fejringer de sidste år, som vi har samlet i Inspirationskataloget.

Har I brug for sparring, er vi kun en e-mail væk. Kontakt Liv Knoblauch Kofoed-Jensen på liv@sikkertrafik.dk